Партньори
 
Автоматизация Гешев поддържа партньорски взаимоотношения с водещи машиностроителни предприятия в България, както и с реномирани фирми доставчици на възли и компоненти. Важно за нас е и партньорството ни с Българската академия на науките и Техническия университет - София.Българска Академия на Науките (БАН) | www.bas.bg

Автоматизация Гешев в партньорство с Българската академия на науките има разработени и въведени в експлоатация специализирани мехатронни системи за водещи компании на българския пазар.

 
Технически университет - София | www.tu-sofia.bg

При съвместната ни работа по научно-изследователски теми с Техническия университет – София и специализирани лаборатории разработихме уникални изпитателни стендове и гама от технически средства за работа в среда на йонизиращи лъчения.


Фесто ЕООД собственост на Festo GmbH Австрия | www.festo.bg

Автоматизация Гешев в партньорство с Фесто ЕООД има разработени и внедрени специализирани машини за промишлени предприятия е България. Високият експлоатационен ресурс и богатата гама пневматични елементи и прибори правят FESTO желан партньор при проектиране на системи с повишени експлоатационни изисквания.

Schaeffler Bulgaria търговско представителство на INA и FAG в България | www.fag.bg

Schaeffler Bulgaria е дългогодишен партньор на Автоматизация Гешев. Качеството и богатият избор на елементите, предлагани от компанията, ги правят предпочитан партньор в разработваните от нас конструкции.
 

HENNLICH - официален представител за България на THK | www.hennlich.bg

Уникалните решения на THK в областта на специализираните направляващи  и задвижващи елементи, приложими в роботиката и мехатрониката, са незаменими, когато трябва да се реализират сложни траекторни движения, а конструктивното пространство е ограничено.


BEVER-DRIVE представител на SEW-EURODRIVE за България | www.bever.hit.bg

SEW EURODRIVE е наш надежден партньор в областта на задвижването, благодарение на множеството решения подходящи за всяка ситуация. Високата експлоатационна надеждност на техните продукти е печелила многократно нашето доверие, както и доверието на нашите клиенти.

Българска браншова камара-машиностроене | www.bbcmb.dir.bg

Автоматизация Гешев е член на Българска браншова камара-машиностроене.